U bent hier: Home › Vereniging › Lidmaatschap › Seizoenkaarthouder

U hebt interesse om "vaste" seizoenkaarthouder van onze vereniging te worden. Wij zijn daar blij mee. De vaste seizoenkaarthouders vormen de ruggengraat van onze ijsclub. Zonder u steun zouden wij bijvoorbeeld niet in staat zijn de investeringen en werkzaamheden te doen om tot verbetering en verzorging van onze ijsbaan te komen. Uw steun is ons wat waard.

Indien u een seizoenkaart aan de kassa koopt, betaalt het eerste gezinslid    € 12,-. Ieder volgend gezinslid betaalt € 5,-. Per gezin wordt maximaal € 32,- betaald.

Vaste seizoenskaarthouders kopen ieder jaar de seizoenskaart in een soort voorverkoop voor een gereduceerd tarief. In dit geval betaalt het eerste gezinslid € 8,-. Ieder volgend gezinslid betaalt € 4,-. Per gezin wordt maximaal € 24,- betaald.

Om als vaste seizoenkaarthouder geregistreerd te worden geeft u ons u ons een machtiging tot een automatische afschrijving wegens de voor u geldende kosten voor de seizoenkaart(en). U hoeft slechts onderstaand formulier in te vullen en wij zorgen dat u tijdig in het bezit komt van de seizoenkaart(en).

Bovendien heeft uw seizoenkaart nog een voordeel. Kan er tijdens het komende seizoen op de ijsbaan in Lochem niet geschaatst kunnen worden, geen nood. Uw vereniging biedt u dan de gelegenheid, op een nader te bepalen datum, een keer gratis op de kunstijsbaan in Deventer te gaan schaatsen. A.s. woensdag 5 maart kunnen seizoenkaarthouders 's middags gratis schaatsen op de kunstijsbaan in Deventer. As u belangstelling hebt stuur dan even een mailtje naar j.pegge@gmail.com om nader af te spreken. Kortom, u hebt altijd profijt van uw seizoenkaart(en).

Hebt u nog vragen. U kunt altijd contact opnemen met onze ledenadministratie.

Vriendelijke groet,

Het bestuur

Klik hier voor het aanmeldingsformulier, even bij de opmerkingen vermelden dat het gaat om Lidmaatschap Seizoenkaarthouder!

Ledenadministratie:

:  secretaris@ijsclublochem.nl